Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16.30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
10.09.2021 Poradíme Vám
Jak hrát plánovací poker
Máme pro vás návod, jak plánovací POKER KARTY využít i ve Vaší firmě. Je to hra, založena na agilní (aktivní) odhadovací metodě, se zapojením celého t... číst celé
23.07.2021 Vychytávky
Kouzelná samodržící fólie Magic-Chart
Chcete pro děti do pokojíčku tabuli a nemáte místo? Přijíždíte na školení a nepřipravili Vám tabulí? NEVADÍ - s naší kouzelnou Magic-Chart fólií si hr... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Potřebujete tabule namontovat?

V rámci Moravskoslezkého kraje Vám tabule i namontujeme.

Neváhejte nás kontaktovat na info@elpocom.cz

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak hrát plánovací poker
Jak hrát plánovací poker
Máme pro vás návod, jak plánovací POKER KARTY využít i ve Vaší firmě. Je to hra, založena na agilní (aktivní) odhadovací metodě, se zapojením celého t... číst celé
Kouzelná samodržící fólie Magic-Chart
23.07.2021 Vychytávky
Kouzelná samodržící fólie Magic-Chart
Chcete pro děti do pokojíčku tabuli a nemáte místo? Přijíždíte na školení a nepřipravili Vám tabulí? NEVADÍ - s naší kouzelnou Magic-Chart fólií si hr... číst celé

 


 

Informace

   

Kde nás najdete

Kamenná prodejna:

DATA ELPOCOM s.r.o.
Přívozská 10
702 00 Ostrava-Moravská Ostrava

Kontakty
Logo
info@tabule-fixy.cz
(Po-Pá, 9-16.30 hod.)
© 2021 DATA ELPOCOM s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.